Windows Software voor alle doeleinden: RAID-server gegevensherstel, schijfmonitor, foto- en videoherstel

Summary: Stellar Data Recovery Technician is een multifunctionele software die u helpt om de volledige RAID-server gegevens te herstellen van gedegradeerde RAID 0, RAID 5 en RAID 6 arrays. De software haalt ook gegevens terug van alle Windows-gebaseerde apparaten en compatibele externe opslagmedia. Gebruikers kunnen vanaf hun systeem werken, een 'virtuele RAID' bouwen voor onbekende RAID-configuratie en gegevens herstellen van verloren partities. Koop de software nu!

De software vermindert de kans op gegevensverlies door een dreigende storing van een verslechterde RAID met behulp van Drive Monitor die de prestaties en gezondheidsstatistieken van de schijf in real-time bijhoudt. Het hulpprogramma Disk Monitor doet ook Schijf klonen om herstel van schijven met een aanzienlijk aantal slechte sectoren te vergemakkelijken en te beschermen tegen permanent gegevensverlies.

Naast uitgebreide toepassingen voor gegevensherstel, repareert Stellar Data Recovery Technician ook foto’s en video’s die met bijna alle merken en merken camera’s zijn gemaakt.

Laten we de volledige functionaliteit van de software in detail begrijpen:

Stellar Data Recovery Technician: Een uitgebreide oplossing voor RAID Server Data Recovery.

De geavanceerde RAID Recovery Software ondersteunt alle RAID Controllers en herstelt gegevens van logisch corrupte of ontoegankelijke RAID 0, 5, 6 configuraties, en kan ook werken zonder de controller kaart.

De lange lijst van functies omvat ook bouwen virtuele RAID, zoeken verwijderde of verloren volumes, en het uitvoeren van ruwe herstel van RAID-gegevens.

Herstelt gegevens van opslagschijven die slechte sectoren hebben:

De software maakt een afbeelding van de harde schijf met slechte sectoren en voert herstel uit vanaf die afbeelding. Herstel vanaf de image is sneller en veiliger om verdere verliezen te voorkomen die kunnen optreden als gevolg van onverwachte fysieke media crash.

Detecteert automatisch de RAID-factor:

Gebruikers hoeven de locatie en parameters voor RAID-configuratie niet te onthouden. De software detecteert en construeert virtuele RAID met voorgestelde waarden van Strip Size, Parity Order, en Parity Delay, enz.

De gebruikers kunnen elk aangesloten station of specifieke locatie op een station of opslagmedium selecteren:

De software laat gebruikers de locatie van corrupte gegevens kiezen, als volgt:

De geavanceerde zoekoptie herstelt automatisch ruwe bestanden. Het ondersteunt ook rauw herstel voor HD-MOV.

De Quick Scan-functie vergemakkelijkt sneller gegevensherstel voor eenvoudigere scenario’s voor gegevensverlies:

Echter, de software schakelt automatisch naar Deep Scan-functie in het geval van mislukte schijven, of wanneer de gewenste partitie niet wordt gevonden met Quick Scan. 

Herstelt gegevens van verloren partities:

Gebruik de ‘Can’t Find Drive’ functie om te zoeken naar een verwijderde of verloren partitie, scan het, en herstel elk beetje gegevens die niet zijn overschreven.

Herstelt onbeperkt aantal bestandstypen:

De software herstelt standaard 300+ bestandstypen. Echter, de omvang van herstel kan worden uitgebreid tot ELK bestand formaat met opname van aangepaste bestand headers.

Ondersteunt data recovery van:

NTFS, FAT, FAT16, FAT32 en exFat bestandssystemen in een logisch station. De software doet ook gegevensherstel van alle CD/DVD/HD DVD/Blu-ray schijven (CDFS, UDF, HFS+ bestandssysteem en meer). 

De RAID-schijf herstel software geeft een voorbeeld van de gescande gegevens aan de gebruikers kiezen en herstellen van alle of specifieke gegevens op een bepaalde locatie. Gebruikers kunnen ervoor kiezen om de ongewenste en overbodige data niet te herstellen door deze data niet te selecteren voor herstel.

SMART-schijfmonitor

Stellar Data Recovery biedt een self-monitoring tool om de dreigende problemen met betrekking tot harde schijven te analyseren en te rapporteren.

Technologie voor zelfcontrole, analyse en rapportage

De S.M.A.R.T-functie van de software kan elke PATA/SATA-schijf, USB-schijf of SSD testen. De toepassing draait op de achtergrond en geeft real-time informatie over de beschikbare harde schijven, samen met hun kenmerken en fitnessniveau.

Toont slechte sectoren in de schijf,

En indien nodig kan het de harde schijf klonen om een replica te maken. Er is geen verlies in systeemprestaties, zelfs als het SMART-bewakingsapparaat op de achtergrond draait.

De software bewaakt en meet de prestaties van de volgende hoofdcomponenten:

Soms zijn er meerdere schijven aan een apparaat gekoppeld:

In dat geval toont de software een lijst met schijven om de juiste schijf te selecteren in het drop-down menu. De algemene gezondheid van de schijf omvat het volgende:

De temperatuur van de schijf:

De kleurenkaart helpt om de gezondheidsstatus van de schijf te begrijpen:

Prestaties van de schijf

De prestaties zijn gebaseerd op de tijd en de overdrachtssnelheid van de schijf.

De gezondheid van de schijf

De gezondheid van de schijf geeft de totale looptijd van de schijf aan, het aantal lees/schrijffouten en de gezondheidsstatus van de harde schijf.

Het volgende scherm toont alle drie de factoren:

Gebruikers kunnen gemakkelijk de verwerkte gezonde blokken (in blauw) onderscheiden van de slechte blokken (in rood). Samen met de algemene gezondheid geeft de Stellar Drive Monitor ook andere schijfgegevens weer, zoals schijfnummer, modelnummer, Firmware Revisie, Interface type, Serienummer en Totaal sectoren.

De efficiëntie van de software kan gemakkelijk worden beoordeeld aan de hand van de verstreken tijd en de resterende tijd bij het voltooien van het scannen.

In de SMART-status wordt een groot aantal kenmerken genoemd, bijvoorbeeld Read Error Rate, Reallocated Sector Count, Spin Retry Count en nog veel meer. Een gedetailleerde lijst van kenmerken is beschikbaar via deze link.

Stellar Drive Monitor kan veilig worden voorspeld als een monitoring software die de gebruikers waarschuwt over de status van schijven of stations in een bepaald systeem, zodat ze proactief handelen en het systeem te redden van afbreken als gevolg van defecte schijf, ruim voor de tijd.

Stellar Data Recovery Technician staat ook bekend om zijn foto- en videoherstelfuncties:

Als Photo-Repair Software:

Ziet u de beelden in uw systeem als vervormd, gespleten, korrelig, wazig of gepixeld? Geen zorgen. U kunt dit probleem effectief oplossen met deze unieke doe-het-zelf-software.

Stellar Data Recovery Technician repareert RAW en andere beeldformaten (ARW, CR2, CRW, DNG, ERF, MRW, NEF, NRW, ORF, PEF, RAF, SR2, TIFF, RW2 en SRF bestanden) van bijna alle camera’s en corrupte opslagmedia en slaat ze op in JPEG-bestandsformaat.

De software repareert meerdere beelden tegelijk. Met Stellar Data Recovery software, kunt u de miniaturen van ernstig corrupte beelden extraheren zonder afbreuk te doen aan hun visuele getrouwheid.

De preview van gerepareerde foto’s maakt het mogelijk om eventuele inconsistenties in de gerepareerde foto’s te verifiëren voordat u klikt om ze op te slaan op de opgegeven locatie. U kunt ook corrupte headers en ongeldige beeldbestandsstructuur repareren.

De eenvoudige en ongecompliceerde software-interface helpt bij het moeiteloos uitvoeren van de reparatie- en opslagfuncties. 

Als Video-Repair Software:

Een complete video reparatie utility die ernstig corrupte en gecomprimeerde video’s repareert en de meest gebruikte ‘video bestandsformaten,’ ‘camera merken,’ ‘mobiele telefoons’ en de ‘opslagmedia’ ondersteunt. U kunt elke video repareren, geschoten van DSLR’s, CCTV, telefoons, drones of digicams.

Enkele van de meest prominente fouten die gebruikers ervaren zijn

De software lost alle soorten van video-corruptie fouten zoals geconfronteerd door de gebruikers. Bovendien repareert de software ook problemen met betrekking tot video frames, geluid sectie, header, beweging van video’s en video schuifregelaar.

sDe snelle en handige video reparatie software repareert een onbeperkt aantal video bestanden, tegelijkertijd, zij het hetzelfde of meerdere formaten en biedt altijd een voorbeeld van gecorrigeerde gegevens om ervoor te zorgen dat deze bestanden vrij zijn van corruptie en kunnen worden opgeslagen.

Conclusie

Gegevens in welke vorm dan ook zijn onmisbaar! Daarom is het noodzakelijk om ze te onderhouden en veilig te houden.

Deze multi-inzetbare doe-het-zelf software helpt bij het herstellen van gegevens, of het nu gaat om RAID Server Data Recovery of Windows-gebaseerde apparaten en externe opslagmedia; Stellar Data Recovery Technician biedt een complete oplossing om alles te herstellen, inclusief documenten, mappen, e-mails, multimediabestanden en meer. De Stellar software is als een verzekering om de gegevens veilig te houden in tijden van onvoorziene omstandigheden, en dat is wat het onmisbaar maakt.

Related Post